Якщо Ви зацікавлені у закупівлі певного лабораторного обладнання, але сумніваєтесь, що вибір зроблено правильно, або ж хочете перед купівлею детальніше ознайомитись з функціональними можливостями тієї чи іншої моделі обладнання – ми маємо цілий асортимент демонстраційних приладів і готові безкоштовно продемонструвати Вам їх роботу на реальних аналітичних об’єктах. Ви можете більш детально розібратися з технічними характеристиками та особливостями обладнання, яке Вас зацікавило, та оцінити якість і користь від його використання у Ваших дослідженнях. Демонстрація роботи конкретних приладів разом із презентацією про їх використання можлива як з виїздом спеціалістів до Вашої лабораторії, так і в нашому офісі за попередніми домовленостями.

Для того, щоб замовити демонстрацію обладнання з нашого списку демо-приладів, Вам потрібно заповнити коротку анкету та подати свій запит онлайн:

Замовити демонстрацію

Форма для запиту:

Дякуємо за Ваше звернення! Ми вийдемо з Вами на зв'язок найближчим часом.
Виникла помилка. Повідомлення не відправлено.

або ж зв’язатися з нами будь-яким іншим зручним для Вас способом. Наші контакти:

Тел: (044) 520-05-05, (099) 259-51-09, (067) 314-37-27 

Viber, Telegram, WhatsApp (067) 314-37-27

E-mail: info@alsi.ua

Демо-прилади, доступні на постійній основі:

Якщо Вас зацікавив товар, відсутній у списку демо-приладів – будь ласка, зв’яжіться з нами. Наш демо-центр постійно поповнюється новим обладнанням і ми обов’язково знайдемо можливість продемонструвати в роботі саме те, що Вам потрібно.