CO2-інкубатор New Brunswick™ S41iCO2-інкубатор New Brunswick™ S41i з шейкером для зразків – це приклад високотехнологічного обладнання, яке застосовують для вирощування суспензій клітинних культур. Високотемпературна стерилізація гарячим повітрям при 120°С подбає про безпеку зразків, а представлені функції та технології від Eppendorf максимально оптимізують продуктивність вашої роботи. Пристрій оснащений усім необхідним, щоб ви отримали достовірний та відтворюваний результат.

Спеціально розроблена концепція використання СО2 спрямована на те, щоб мінімізувати витрати на постійну заміну газових балонів, у той час як винятково точний інфрачервоний датчик вуглекислого газу гарантує стабільний рівень рН незалежно від довготривалості досліджень. Відомо, що точність температури відіграє вкрай важливу роль, адже від цього залежить достовірність отриманих результатів.

Так, однорідність умов реалізується за допомогою всебічного нагрівання без використання вентилятора, що означає тиху роботи приладу. Очищення пристрою також не відніме багато часу, завдяки цілісному дизайну камери з заокругленими кутами, а зручність маніпуляцій та контролю умов можлива завдяки інтуїтивному дисплею, що встановлений спереду. У свою чергу, широкий асортимент додаткових аксесуарів дозволить вам доповнити обладнання необхідними елементами задля ще більш ефективної роботи у різноманітних наукових досліджень.

КОРОТКА ТАБЛИЦЯ ХАРАКТЕРИСТИК МОДЕЛІ New Brunswick™ S41i

Модель

New Brunswick™ S41i -230V
Артикул S41I230011
Діапазон температур на +4°C вище температури навколишнього середовища до [°C] 50
Область значень концентрації CO₂ [про. % CO₂] 0.2…20
Швидкість збовтування [число обертів за хвилину] 25-400 (25-250 при штабелюванні)
Розміри корпусу, без пристосувань та сполучних елементів
Висота нетто [мм] 850
Глибина нетто [мм] 730
Ширина нетто [мм] 875
Вага нетто пристрою (у незавантаженому стані) [кг] 154
Робочий об’єм камери [л] 170
Кількість висувних полиць (Стд./макс.) 1/2

 

Потрібна консультація?